Як поліпшити успішність?

Деякі поради, які тобі знадобляться.

Думай позитивно!

Не думай, що добре вчитися тобі не під силу. Коли лізуть думки, ніби ти ні до чого не здатний, старайся думати про те, що дещо у тебе виходить добре. Завжди знаходилися такі, хто необґрунтовано висміював ораторські здібності багатьох знаменитих людей. Але можна подумати і сказати: «Навіть якщо я не вправний у слові, то ніяк не в знаннях». У кожного є свої слабкості. Але є і сильні сторони. А ти? Які у тебе гідності? Якщо ти сам їх не бачиш, поговори з дорослими, поважними людьми, наприклад, з батьками, старшими братом чи сестрою. Такий друг допоможе тобі побачити, в чому ти сильний і, як розвинути твої гідності.

Будь організованим.

Вчитися завжди нелегко! Рано чи пізно взятися за навчання доведеться. Можливо, від однієї лише думки про це тобі стає тоскно. І все ж вчитися варто. Трохи зусиль - і тобі це, можливо, сподобається. Щоб добре організувати себе, потрібно правильно розподілити час. Не забувай: поки ти школяр, навчання для тебе - головне. Є «час сміятися» і «час танцювати». Як і всі діти, ти хочеш, щоб у тебе залишався час на відпочинок і веселощі. Тож, не відкладай важливі справи на потім.

Не хвилюйся, ти знайдеш час і на навчання, і на розваги! Як підняття штанги зміцнює твої м'язи, так і хороша організованість у навчанні поліпшить твою успішність. Повір, воно того варто!

Кiлькiсть переглядiв: 121