Знай наших!

Автомодельний спорт (радіокеровані моделі) не такий популярний як, наприклад, футбол, але цікавий, мабуть, не менше. Секрет його популярності простий: він несе здоровий азарт, море драйву та позитивних емоцій, тому кількість людей, залучених у цю справу, з кожним роком збільшується. У нашому класі теж є прихильники автомоделізму, а одна з них – Томілова Анна учениця 9 класу КЗ «СЗШ № 2», яка має І розряд (гурток радіокерованого спорту знаходиться в м. Нікополь).

З 18 до 22 вересня 2013 р. у м. Севастополі на базі міської Станції юних техніків та дитячого оздоровчого табору «Ласпі» з ініціативи Українського державного центру позашкільної освіти та сприяння Української федерації автомодельного спорту (УФАМС) і Товариства сприяння оборони України (ТСОУ) відбулися Відкриті змагання на Кубок України з автомодельного спорту серед учнівської молоді (радіокеровані моделі, шосейні класи).

Учасником цих змагань була й Анна. Бажаємо їй подальших перемог, удосконалення нового спортивного досвіду та підвищення свого рівня!

Кiлькiсть переглядiв: 320