Фестиваль танцю – особливе свято для наших дітей

Осінь, осінь... Лист жовтіє.

З неба часом дощик сіє.

Червонясте, золотисте

Опадає з кленів листя.

Діти ті листки збирають,

У книжки їх закладають.

Наче човники, рікою

Їх пускають за водою.

З них плетуть вінки барвисті -

Червонясті, золотисті.

Осінь – це дійсно особлива пора року. Вона – прекрасна, таємничо оповита туманами і журавлиним прощанням. Восени природа віддає нам свої щедрі дарунки.

Багата наша земля і на дитячі таланти. Лише нещодавно відлунало гучне свято «Міс Осені» і ось знову – щедрий урожай талантів. В дитячому будинку творчості зібрався справжній розмай дитячого щастя і радості. Тут зібралися абсолютно всі можливі вікові категорії для того, щоб створити справжнє свято танцю та енергії. Різнобарвні костюми, щирі посмішки, блиск в дитячих очах – все це створило надзвичайну феєричну атмосферу. На цьому святі не було переможців і переможених, а були лише гучні оплески та шалена підтримка вболівальників. Фестиваль танцю – особливе свято для наших дітей. Адже та особлива енергетика, яку випромінюють діти на сцені дарує натхнення на цілий рік.

Нашу школу представляла Валерія Павлюк та її танцювальна команда, яка складається з учнів 10 класу та шаленої групи підтримки. Наша Валерія підкорила глядачів своєю надзвичайною енергетикою, емоційністю, романтичністю. Підтримка залу була просто надзвичайною. Шквал емоцій, який вирував під час виступу нашої команди, здавалося, підносить стелю, щоб дати простір буйній дитячій енергії. Наші діти, як завжди, показали найкращий результат, вразивши членів журі своїми талантами.

Сподіватимемось, що такі особливі танцювальні свята стануть частими гостями в житті наших дітей, адже окрім різнобарв’я талантів ми отримуємо в дар натхнення, задоволення та здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 107