Повернутися до звичайного режиму

Голосуймо!!!Національний проект "Відкритий світ"

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України та Державне підприємство «Національний проект «Відкритий світ» у партнерстві з Міністерством освіти і науки України, в рамках реалізації ІІ етапу національного проекту «Відкритий світ», проводить «КОНКУРС 2000 ШКІЛ». Конкурс проводиться на виконання доручення Президента України від 11 вересня 2013 року № 1-1/2360, відповідно до якого 2 000 загальноосвітніх навчальних закладів до кінця 2013 року стануть учасниками Національного проекту “Відкритий світ”.

Це значить, що у загальноосвітні навчальні заклади, що стали переможцями Конкурсу, будуть передані комп'ютери для вчителів, цифрові лабораторії, мультимедійні комплекси, а також кожен учень отримає за соціально прийнятною ціною пристрій учня, які будуть мати доступ до освітнього порталу, на якому будуть розміщені електронні освітні ресурси.

Заявки на участь у цьому конкурсі заповнили дві школи міста КЗ СЗШ №2, та КЗ СЗШ №6. У рамках конкурсу представлено відеоматеріали, що розміщені за посиланнями:

СЗШ №2 http://www.youtube.com/watch?v=Fs88AESTCUU

СЗШ №6 http://www.youtube.com/watch?v=JaYuSA5SVCo&feature=youtu.be

Ви маєте можливість підтримати школи у конкурсі – проголосувати, переглянувши відеоматеріали і натиснути «подобається». Від шанованого журі та Ваших голосів залежить перемога шкіл.

Кiлькiсть переглядiв: 331