Робота гуртків у школі

Зимові канікули – чудова пора. Але канікули для дітей – це можливість не лише відпочити, а й більше уваги приділити своїм захопленням, заняттям у гуртках та секціях.

В період зимових канікул у КЗ "СЗШ № 2" працювали гуртки: «Поетичні барви» (керівник Градусова Ю.В.), «Юні різьбярі» (керівник Михайленко Г.Л.), «Старт» (керівник Кравченко О.О.), «Настільний теніс» (керівник Бруско С.М.).

09.01.2014 р. працював гурток «Юні різьбярі». Учні 5 – 8 класів з захопленням працювали над виготовленням символу нового року – дерев’яного коня.

09.01.2014 р. пройшло засідання клубу «Поетичні барви» на тему «Моя улюблена іграшка». На засідання діти прийшли зі своїми улюбленими іграшками, про які вони розповідали, складали невеличкі вірші:

Моя мавпочка невеличка
Та смішна і з добрим личком.

Чепінська Аліна

В мене є ведмедик Віні-Пух,
Любить їсти мед він
І легкий, як пух.

Вакуленко Богдан.

«Юні поети» виконували різні вправи, наприклад, «закінчи речення», «летюча рима», «добери слово». Діти з захопленням слухали казку «Іграшки , що ожили» та прийняли активну участь у її обговорені. А наприкінці учні заспівали веселу пісеньку про смішного чоловічка, що живе на даху – Карлсона.

/Files/images/DSCF3748.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 132