УЧАСНИКИ ПРОГРАМИ “ПЛАН. ДІЙ” З ПОКРОВА СТАЛИ РЕЗИДЕНТАМИ КИЇВСЬКОГО ХАКЛАБУ

УЧАСНИКИ ПРОГРАМИ “ПЛАН. ДІЙ” З ПОКРОВА СТАЛИ РЕЗИДЕНТАМИ КИЇВСЬКОГО ХАКЛАБУ

Для шкільної команди ліцею №2, яка у квітні пройшла відбір до програми “План. Дій”, канікули — це ще час для творчості й втілення нових ефективних інженерних рішень.
Реалізовуючи власний актуальний проєкт “Вода. Зберемо. Очистимо. Збережемо”, діти разом з наставником Оксаною Матюшенко працюють у форматі лекцій, воркшопів, онлайн-зустрічей. Авторитетні експерти діляться базовими навичками з проєктного менеджменту, фандрейзингу, адвокації змін, 3D-моделювання, урбаністики. Підлітки переймають досвід профільних фахівців відповідно до теми проєкту.
Нещодавно команда з Покрова на три дні стала резидентами київського Хаклабу . Разом з мейкерами вони майстрували конструкцію для збору дощової води.
Впродовж трьох насичених днів школярі складали “дощолов”, спілкувалися з однодумцями, отримували експертні поради, а у вільний час відвідували цікаві місця столиці.
Робота триває, її кінцевий результат очікується у жовтні. За цей час на креативну команду ліцею №2 чекає ще багато цікавих подій, де вони отримають навички майбутнього.
Прес-служба міського голови.
Кiлькiсть переглядiв: 34