Стартує Всеукраїнський Інженерний тиждень -2024

З 22 січня в закладі стартує ІНЖЕНЕРНИЙ ТИЖДЕНЬ-2024!

Головною темою Інженерного тижня 2024 є самозарадність.

Вміння бути самозарадними посилює нашу незалежність від зовнішньої допомоги, відповідальність та прискорює нас. Коли ми розв’язуємо питання, що стосуються життя та розвитку, це стає вкрай важливо. Крім того, самозарадність важлива складова розвитку креативності. У пошуку рішень ми тестуємо десятки, як традиційних, так і нових ідей, що неймовірно захоплює і може призвести до нових відкриттів. Врешті-решт, самозарадність покращує і наш статок.

Зважаючи на виклики, з якими ми наразі стикаємося, Інженерний тиждень охопить декілька напрямів. Разом з вчителями, учні більше дізнаються про:

  • Будівельні матеріали для швидких рішень— технології виготовлення меблів з картону, якими дизайнери та архітектори з усього світу користуються з1960-х років. Учні зможуть протестувати декілька рішень і облаштувати ними власні шкільні укриття.
  • Концепцію циркулярного будівництва та переробку будівельних матеріалів— іноземний та український досвід будівництва та відбудови.
  • Альтернативні способи збору та очищення води— актуальні практики, як для воєнного, так і мирного життя. Учні спробують побудувати власну модель дощолову у масштабі.

Також учні, від найменших до старших, зможуть зібрати різноманітні портативні освітлювальні прилади. Механічні іграшки та забавки з мінімальної кількості матеріалів.

Кiлькiсть переглядiв: 16